Skip to main content

Pianostemmer regio
Den Haag

Professioneel pianostemmer stemt ook bij u thuis in Den Haag en omstreken


U zou niet alleen tijdens een avondje uit moeten kunnen genieten van heldere pianoklanken, maar ook bij u thuis. Of u nu geoefend of professioneel pianist bent of een beginnend speler, gun uzelf de heldere klanken van een goed gestemde piano.

Ik stem zowel piano’s en vleugels bij mensen thuis als voor de gerenommeerde gezelschappen zoals het Nederlands Dans Theater en het Residentie Orkest. U kunt bij mij terecht voor zowel stemmen als onderhoud van uw piano. Ik werk als pianostemmer vaak in Den Haag en omstreken, voor onder andere het Zuiderstrand theater, het Paard en de Nieuwe Kerk. Vanwege mijn overige werkzaamheden als producer, geluidstechnicus en muzikant reis ik echter heel Nederland door; neem dus ook buiten Den Haag vooral contact met mij op.

Oudste piano klinkt weer zuiver

U kunt me altijd bellen voor een eenmalige afspraak. Ik kom bij veel van mijn vaste klanten inmiddels jaarlijks terug, maar werk niet met contracten. Ik stem iedere piano en ben pas tevreden als zelfs de oudste piano weer zuiver klinkt. Iedere piano is het waard om gestemd te worden. En zitten er toetsen vast of hoort u rare geluiden? Geef het vooral aan bij het maken van een afspraak. Meestal kan het tijdens de stembeurt meteen worden opgelost!

pianostemmer den haag
pianostemmer den haag

Locatie

Heel Nederland.
Circa 50 km rondom Den Haag is een afspraak meestal al binnen een paar dagen mogelijk.

Tarieven pianostemmer Den Haag

€ 90,- inclusief BTW. Voorrijkosten in een straal van 50 kilometer van Den Haag zijn sowieso inclusief, daarbuiten afhankelijk of een afspraak gecombineerd kan worden.

Informeel & laagdrempelig


pianostemmer den haag
pianostemmer den haag
pianostemmer den haag
pianostemmer den haag

Pianostemmer voor Den Haag en omgeving

Erik Schurman is dé pianostemmer Den Haag en omstreken. Hij stemt piano’s en vleugels voor het Nederlands Dans Theater en het Redidentie Orkest.
Erik (geboren in Monster, opgegroeid in Den Haag) komt als pianostemmer veelvuldig in onder meer het Paard, Korzo Den Haag, Theater aan het Spui, Koorenhuis, de Energiefabriek, de Nieuwe Kerk en het Zuiderstrandtheater. Hij is daarnaast vaste geluidstechnicus van het Zuiderstrand theater in Den Haag.

Poppodia Den Haag

Hij maakte vele meters in de Haagse poppodia waaronder Het Paard in Den Haag, zowel als muzikant als als geluidstechnicus.
In het najaar van 2021 verhuist hij met het Zuiderstrandtheater, het Nederlands Dans Theater en het Residentie Orkest mee naar Amare, het nieuwe cultuurhuis aan het Spui in Den Haag waar ook het Conservatorium onderdak zal vinden.

Tijden

MA-ZO
op afspraak

Adres

Erik Schurman
Perenstraat 167
2564 RX Den Haag